Stíler blog

Sztárok, akik nem tudnak parancsolni pénztárcájuknak

Sztárok, akik nem tudnak parancsolni pénztárcájuknak

2015. augusztus 02. - Sebó Krisztián

Ha több tíz, akár százmillió dollárt keresel egy évben, valószínűleg nem azon fogsz mélázni, hogy megvedd-e a harmadik maxi ruhádat a Zara leárazáson, viszont mindennek van egy határa. Igaz, a világsztárok rengeteget jótékonykodnak, nem az ilyen költéseik miatt borul ki néha a bili. Ilyen életvitel mellett megszokták, hogy nekik kijár a jóból, így ebből nehéz engedni, de azért néha na…
money-water.jpg

 

Brangelina

A Brad Pitt – Angelina Jolie páros híres jótékony hozzáállásukról, bár mondjuk, évi 200 millió dollárból van is mit a tejbe aprítani. Egyes források szerint a pár 6 gyermekére évi szinten legalább 10 millió dollárt költ. Mivel anyu és apu igencsak elfoglalt, így főleg dadusok segítségére szorulnak, akiknek összességében 900.000 dollárt fizetnek ki. Emellett, mivel gyermekeiket nem szeretik otthon hagyni, így minden lehetőséget megragadnak, hogy az egész család együtt lehessen a forgatásokon, újabb 1 millió dollárt költenek különféle magántanárokra. Mindezek mellett elmegy 5 millió a magángépre, 96.000 dollár ruházatra, 36.000 különféle pipere holmikra (náluk nyilván így monját a plasztikai beavatkozásokat is) és 7000 szülinapi partikra. Bevallom, én shopping-függő vagyok, és örömmel felvenném a Pitt nevet, ha kérhetem!

brangelina-brangelina-30322330-1280-800.jpg

Victoria Beckham

Nem hiába nevezték a Spcie Girls egykori tagját Posh Spice-nak, rászolgált a titulusra. A focistafeleség nem kevesebb, mint 2 millió dollárt költött az általa imádott Hermés Birkin táskákra. Mivel szereti a luxust, a mobilja sem lehet egy régi 3210-es, így egyszer lekapták, amint egy 33 ezer dolláros, 24 karátos 4-es iPhone-on csacsog. Persze lássuk be, hogy nem kell szuperhőshöz méltó képesség ahhoz, hogy Vicky megtalálja a drága dolgokat, amikor a divatházak is épp eleget tesznek azért, hogy az egekig verjék fel termékeik árát.

A brit híresség nem aprózta el azt sem, mikor negyedik gyermekét, első lányát várta. 240.000 dollárt költött egy teljes nővér csapatra, egy fullosan berendezett kórházban! Csak így tovább Mrs. Beckham, a görögök biztosan nem utálnak manapság!
victoria-beckham-victoria-beckham-31410611-2560-1920-1940x1455.jpg

Justin Bieber

Az ifjú sztár nemrég fazonigazításon ment át, hogy levesse kisfiús énjét és férfiként próbáljon helyt állni a zene világában. Ezt támasztja alá az a tény is, mely szerint fodrászának 750 dollárt fizetett ki egy teljes hajvágásért, ami nem kis summa.

Még Selena Gomezzel járt, amikor egy romantikus énekes egy randi erejéig kibérelte a Staples Centert az angyalok városában, hogy egy izgalmas vacsorával lepje meg akkori. A vacsi után a szerelmes pár a Titanicot nézte meg az óriás kivetítőn, majd Bieber 450.000 dolláros csekket állított ki a kis kiruccanásért! Vajon mit követett el az ifjú gavallér, hogy Selenita a megaromantikus randi ellenére is kidobta?

1_4284730.jpg

Lady Gaga

Az extrém és különleges stílusáról ismert énekesnő nem csak magazinok címlapján szeret sokkolni, hanem a magánéletében is képes tízezer dollárokat költeni, például kozmetikumokra vagy parókákra. Monster Ball turnéján jelmezei összesen 3 millió dollárba kerültek, melyeket személyesen felügyelt, hogy stylistjai és jelmezesei mellett, ő is meggyőződhessen az általa kitalált stílus tökéletes kivitelezéséről. Persze egy ilyen kaliberű előadóhoz, akinek ez a védjegye, megéri az ekkora pénzkidobás.

Mindezek mellett Gaga imád a divatra költeni, legkülönlegesebb dizájner darabjai 100.000 dollártól kezdődnek és a ruhák átalakítása során a kifizetett összeg határa a csillagos ég.

25-lady-gaga-ahs_w529_h529_2x.jpg

OLvass még több stíler cikket:

Jennifer Lopez és a meztelen ruha

Szexi és vagány részlet: a fűző

5 divatbaki, amitől meg kell mentened a barátnődet

3 tipp, hogy elégedett légy a frizuráddal

süti beállítások módosítása