Stíler blog

Éljen a forróság, éljen a forrónadrág!

Éljen a forróság, éljen a forrónadrág!

2015. július 05. - Pusztai Olivér

Nincs is annál szívet melengetőbb dolog nyáron, mint amikor dög melegben előkerülnek a hölgyek szekrényeiből a forrónadrágok, azaz a hot pantsek. Tulajdonképpen ez jó mindenkinek, nem? A hölgyeknek sokkal elviselhetőbb így a kánikula, a férfiak pedig nyugodtan legeltethetik a szemüket a kivillanó hosszú lábakon és kerek popsikon. 

578900_347233505332158_528050406_n.jpg

A strandokon elkövetett fürdőruhás mellényúlások és a vizuális környezetszennyezés témakörét már kiveséztük, de sajnos a forrónacik esetében is van néhány drámai jelenség, amiről érdemes megemlékezni.

De ezt most tegyük is félre, és első körben mondjunk egy imát Mary Quantért, aki az 1960-as években megálmodta ezt a tenyérnyi kisnadrágot, ami persze akkoriban még nem tenyérnyi volt :) 

kepernyofoto_2015-07-05_11_42_29.png

Majd a második imába foglaljuk bele Kylie Minogue stylistját, aki ráparancsolta az énekesnőre ezt az “aranyos” kis shortot a Spinning Around c. klipben.

kylie_minogue.jpg

Azt hiszem, mondhatjuk azt, hogy 1999-ben ezzel tért vissza újra a forrónadrág a köztudatba, hogy azután olyan hírességek kezdjék el hordani, mint Jessica Simpson, Beyoncé, Rihanna, vagy Miley Cyrus.

untitled_5.jpg

Manapság pedig már boldog boldogtalan felveszi, és itt kezdődnek az óriási problémák. Ugyanis elképesztő mellényúlásokat láthatunk, amire még mindig egyetlen kérdéssel tudunk reagálni: MIÉRT?

MIÉRT nincsen minden egyes hölgy gardróbjában egy egészalakos tükör, amiben indulás előtt megnézhetné magát, hogy megkímélje a világot egy esetleges vizuális környezetszennyezéstől?

sexy-hot-pants-fail_1.jpg

MIÉRT veszi fel valaki a forró nadrágot, ha nincs hozzá megfelelő lába, vagy feneke? Én elhiszem, hogy van az a meleg, amiben már a puszta létezés is elviselhetetlen, de akkor is... Remek alternatívák vannak, amik lazák, szellősek, de nagyobb felületet takarnak. 

post2_1.jpg

 

MIÉRT veszi fel valaki forró nadrágot, ha FÉRFI??? 

meanwhile-on-public-transportation-dumpaday-19.jpg

Persze vannak zseniális outfitek is, amikből bőven lehet inspirálódni erre a szezonra is, hogy elkerüljük a csúnya mellényúlásokat!

women-hot-pant-trends-summer-the-new-women-fashion-hot-pants-style-and-trend-2012.jpg

 

Olvass még több Stíler cikket!

Legrémesebb nyári férfi divatbakik

top 5 nyári outfit

Legjobb nyári férficipők 20.000 Ft alatt!

7 tuti tipp leégés kezelésére

süti beállítások módosítása