Stíler blog

Pucér popdíva a vörös szőnyegen

Pucér popdíva a vörös szőnyegen

2015. május 24. - Rigó Ági

Jennifer Lopez idén még egyszer sem viselt igazi ruhát fontosabb megjelenésekkor. Persze nem volt anyaszült meztelen, csak éppen sorra olyan darabokat választ, amelyek nem sokat takarnak. Még keveset se nagyon. Vajon miért érzi azt, hogy folyton bizonyítania kell?

Vannak, akik egyszerűen nem képesek a koruknak megfelelően öltözködni. Ha túlzottan erőltetjük a fiatalos ruhákat, könnyen nevetséges lehet az összhatás. Értem, hogy a popbizniszben nap, mint nap tűnnek fel a fiatalabb és tehetségesebb konkurensek, hogy átvegyék a hatalmat, de azt gondolnám, hogy J-Lo 40 felett már felül tud emelkedni ezen.

Pedig nem. Legutóbb a Billboard díjátadóján öltözött jégtáncosnak, de előzőleg a Met Gálán is nagyot alakított. Akkor ráadásul Beyoncé és Kim Kardashian is Lopezhez hasonlóan úgy öltözött fel, mint a mesebeli királylány: volt is rajta ruha, meg nem is. Szép verseny volt a 3 legnagyobb sztár között, mindenki döntse el, hogy neki melyik díva volt a kedvence.

lopez1.jpg

Tény, hogy irigylésre méltó Ms Lopez alakja, simán letagadhatna a korából jópár évet. De hogy ezt miért kell ennyire agresszíven a világ tudtára adni? Lassan már csak arra fog felfigyelni a divat iránt érdeklődő közösség, ha Jennyn tényleg lesz ruha.

 „40 után már senki sem fiatal, de ellenállhatatlan élete végéig maradhat.”
– Coco Chanel

Persze gondolom, mind emlékszünk arra a bizonyos Versace ruhára, amit kizárólag a kétoldalú ragasztószalag tartott a helyén, és az, hogy „köldökig dekoltált” abban az esetben szó szerint volt értendő. 2000-ben az a ruha még tényleg hírértékkel bírt, olyannyira, hogy Donatella Versace szerint karrierében fordulópontot jelentett, a Google-t a képkereső funkció fejlesztésére ösztönözte, és még saját Wikipedia oldala is van.

lopez2.jpg

Egyébként nincs is baj azzal, ha valaki időnként felvesz valami merészet, de az, hogy sorozatban csak ezt a stílust tudja nyújtani, meglehetősen unalmas, és lássuk be, szomorú is.  Az átlátszó ruhákon és a meztelen összhatáson kívül számtalan módja van még a figyelem felkeltésének. Kézenfekvő lenne a szakmai sikereket említeni elsőként, de lássuk be, az elég álszent dolog lenne. A divat fontos része egy sztár imidzsének, és ha valaki a dögös, a szexi, és a bombázó kategóriákban akar tarolni, tegye bátran. De egy kis változatosság és izgalom akkor is lehet a ruhákban, és ezt nem arra értem, hogy az egyébként átlátszó anyagon adott esetben tollak, kövek vagy éppen hímzések vannak.

További Stíler cikkek:

süti beállítások módosítása