Stíler blog

2015 a szőkék éve

2015 a szőkék éve

2015. április 04. - Rigó Ági

Korábban már beszámoltunk róla a Stíleren, hogy a trendelőrejelzések szerint 2015-ben a szőke haj lesz a legtrendibb. Aztán Kim Kardashian és Jared Leto hirtelen kiszőkült, és ezzel úgy látszott, hogy a jósok igazat mondtak. Tekintsd át velünk a legstílerebb szőke frizurákat, hátha te is kedvet kapsz hozzájuk!

szokek.jpg

A szőke nőkkel kapcsolatban számtalan sztereotípia létezik, de ez ne riasszon el senkit ettől a hajszíntől! Ráadásul ma már sokkal egyszerűbb a fenntartása is: a modern festékeknek köszönhetően kevésbé sárgul be a haj, és megfelelő samponokkal és pakolásokkal könnyedén megőrizheted a színt a következő festésig.

Ha ennyitől még esetleg nem kaptál kedvet a szőküléshez, nézd meg kedvenceinket!

A szexi szőke

Ha szőke haj, akkor mindenkinek Marilyn Monroe jut eszébe először. Korának szexszimbóluma volt, csakúgy, mint Madonna pár évtizeddel később. A műfajt (és a Barbie-szerű póthaj viselését) a ’90-es években Pamela Anderson fejlesztette tökélyre a végletekig.

A vagány szőke

Csajos és vagány az összhatás Gwen Stefaninál, aki ugyan tett egy pár kitérőt a különböző rikító hajszínek felé, de végülis megmaradt a klasszikus platinaszőkénél, és jól tette. Miley Cyrus szinte szimbolikus lépésként vált meg Hannah Montana loknijaitól, és azóta bátran kísérletezget a rövid szőke frizurával. Új szőke kedvencünk pedig Rita Ora, aki már-már fehér pixie frizurájával egyszerűen zseniálisan néz ki.

Szőke férfiak

Legutóbb Jared Leto lepte meg a világot azzal, hogy hirtelen megvált hosszú, barna sörényétől (és egyben szakállától is). Előtte néhány héttel Justin Bieber sokkolta rajongóit egy szőke selfie-vel – de valószínűleg ő nem gondolta ezt teljesen komolyan. Szerintem maradjunk annyiban, hogy férfiaknak jobban áll a természetes hatás, például Alexander Skarsgardon.

További stíler frizurák:

süti beállítások módosítása